Staffars Seriers Blog: SPX Söndsmorgon

26 april 2009

SPX Söndsmorgon

Det blev inte så mycket bloggande under gårdags eftermiddagen. Det var full fart med vad som måste ha varit den mest framgångsrika dagen i SPXs historia. Inte för oss men för evenemanget som helhet. Jag tror aldrig det har varit så mycket folk på besök. När de har haft föredrag de senaste åren så har folk lämnat försäljningsborden och flockats kring föreläsaren medan i år var det fortfarande folk som gick och tittade. Ett gott betyg måste man säga. Alla jag talat med från förlagsfolk till fansinskapare har nästan undantagslöst haft en bra mässa. Flera fansin verkar nästan ha sålt slut dessutom vilket är jättekul och välförtjänt.

Idag blir det lugnare skulle jag tro då det fina vädret borde ta ut sin rätt. Dessutom är det söndag vilket brukar innebära att det folk tar det lite lugnare, förhoppningsvis så blir den en liten rusch under någon timma. Nu verkar dock de allra flesta ta chansen att äntligen se vad de andra borden har att erbjuda.

Jag måste säga att de utländska gästerna har varit stjärnor. Jag hörde att Jeffrey Brown har gjort media under alla dagar han har varit här och att innan han kom hit hade han aldrig gjort ett TV-inslag. Han såg rätt mör ut i går kväll men satt ändå och signerade snällt till alla som ville. Kolbein Karlsson som satt bredvid såg också njuta stort av all uppmärksamhet. Pratade med Chris Staros så här på morgonen och det album av Niklas Asker som han debuterade på mässan har sålt otroligt bra vilket är oerhört kul.

Själv är jag helt slut, det har varit en lång vecka och intensiv dag i går som gjordes lite värre av att det blev svårt att få tag på lunch. Idag är jag lite bättre förberedd med en köpt macka så jag skall nog överleva dagen. Får se hur mycket bloggande det blir. Borde fota lite mer om jag får chansen. Internet kommer och går här i kulturhuset på ett märkligt sätt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar