Staffars Seriers Blog: Idag hände det som inte fick hända

07 april 2009

Idag hände det som inte fick hända

Jag gjorde vår första större mangauppdatering (A-G förutom yaoi och skräck) och upptäcker att sättet som vi skrivit in läsriktningen inte fanns med i skriptet vilket innebär att det ställer om till default vilket är västerländsk läsriktning. Summa summarum så har vi just nu 600 mangatitlar med felaktig uppgift om vilken läsriktning albumet är åt. Något som är rätt intressant när det gäller just manga, suck.

Det värsta är att det inte är någon barnlek att lista ut hur man raderar albumuppgifterna och läser om på nytt då uppgifterna sprids ut på olika områden i databasen. Just nu så tror jag att jag rycker på axlarna och tar itu med det (dvs kontaktar mina datakunniga vänner) imorgon.

Men nu finns i alla fall mangaalbum som börjar på A fram till G i shoppen.

1 kommentar:

 1. Hej!

  Love Hurts-serien av seriemästaren släpps nu som bok!

  29-åriga Kim W Andersson är den nya skräckseriemästaren. Hans bok Love Hurts, en romantisk skräckserie, släpps från Kartago förlag 20 april och releasefest hålls 23 april.

  Serien har innan publicerats i både den norska och svenska tidningen Nemi och har blivit ett populärt och efterfrågat inslag. Serien är uppdelad i 22 fristående episoder. Hans serie är skickligt skissad med en blodröd touch av skräck blandad med olycklig kärlek.
  - Jag har alltid ritat serier och skräck är ett givet tema för mig eftersom det intresset har hängt kvar sen jag var liten och att blanda skräcken med romantiken har blivit en självklar utveckling, säger Kim.

  Och nu ska han äntligen släppa serien i bokform. Boken Love Hurts släpps den 20 april, Kartago Förlag och det kommer att bli releasefest i samband med SPX ( en stor seriefestival) som kommer hållas i Stockholm på kulturhuset. Releasefesten för boken hålls på Pet Sounds Bar i Stockholm.

  http://www.lovehurts.se
  http://www.kimwandersson.com
  www.kartago.se

  Youtubeklipp över serieboken
  http://www.youtube.com/watch?v=6uN3rAkfDMw

  SvaraRadera