Staffars Seriers Blog: Godbitar från veckans sändning

15 april 2009

Godbitar från veckans sändning

Svältkosten fortsätter med ytterligare en väldigt liten sändning så jag inleder med att påminna om butikens läsecirkel som börjar imorgon. Dyk upp i butiken vid 18.30 så går vi till en lokal pub och snackar Watchmen.

Först ut är ett svenskt album Ur djupen ropar jag till dig av Benjamin Stengård som är något så ovanligt som en svensk skräckserie utgiven på riktigt förlag. Det är passande nog väldigt murriga svart-vita teckningar som ger en väldigt suggestiv känsla i det serien.

Det amerikanska album som jag ser mest fram emot är Color Of Earth Bk 1 som är en koreansk albumserie om livet på landsbygden berättad utifrån en mor och hennes dotters liv. Den är väldigt trevligt illustrerad och bakgrunderna är väldigt stämningsfulla.

Dylan Dog CoverFör de som vill ha lite mer action så kanske Dark Horses samlingsvolym med Dylan Dog kan vara något? 680 sidor med italiensk skräck vilket samlar det som Dark Horse gav ut för en 10 år sedan ungefär, så inget nytt material för er som har de numren.

Stuff Of Life är en serie som genetik och DNA som inte är skriven av genrens mästare Jim Ottovianni utan av Xenozoic Tales skaparen Mark Schulz och tecknad av Ottovianni-medarbetaren Zander Cannon. Det hela ser rätt skoj ut och är något som nog skulle vara skoj att läsa.

Dark Horse släpper två onlineserier i bokformat den här veckan. Dels den mycket underhållande Wondermarks samt en samling med den säljande titeln Planet of Beer.

Dessutom en hel del manga från Viz som Hikaru No Go 14, Slam Dunk 3 och Strawberry 100% 8.

Hela listan ser du på nyinkommet-sidan och allt finns inlagt i shoppen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar