Staffars Seriers Blog: Free Comic Book Day

30 april 2010

Free Comic Book Day

Free Comic Book Day är imorgon lördag och jag känner att jag gjort alldeles för lite reklam för den.  Eftersom vi är två butiker i Stockholm som deltar i arrangemanget i år så gjorde vi en gemensam press release som inte har fått något genomslag alls men så skrev jag den på måndag förmiddag med en halvt fungerande hjärna (SPX-skada). Det kan ju också vara så att det är svårt att stå ut i mediabruset men när DN uppmärksammar värdelösa seriebiografier från Bluewater så känns den tröskeln inte särskilt hög.

Vi har även fått en del frågor om vad Free Comic Book Day är för något i butiken. "Jag fattar inte grejen, kommer jag in i butiken och får en gratis serietidning utan att behöva köpa något?" är en vanligt förekommen fråga. Mitt svar brukar vara en variant på "Nej, du får två gratis serietidningar". Inget köptvång gäller utan det går utmärkt att komma hit utan att köpa något.

Vi har dock plockat hit Kim W Andersson som med sina hundvalpsögon kommer att bedjande få dig att köpa sitt seriealbum Puppy Love och om ni extra snälla sin coola affisch till Puppy Love.

Välkomna in i butiken imorgon (vanliga öppettider) och plocka på er två gratis tidningar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar