Staffars Seriers Blog: Uppcon - Vi är redo

08 april 2010

Uppcon - Vi är redo

Har just återvänt från ett litet gråmulet Uppsala där jag tillsammans med Bror Hellman packat upp vårt bord inför den japaninvasion som sker i helgen. I dagarna tre kring Vaksalatorget så kommer ett mangakonvent att hållas. Jag tror att det kommer bli en enorm upplevelse som jag tyvärr inte kommer att delta i då jag har civila åtaganden. Jag har dock ordnat väldigt bra ersättare så det kommer nog bli jättebra.

Jag måste ge Uppcon-arrangörerna mycket respekt för att de ordnat med reklam på uppsalabussarna för sitt konvent. Det har jag inte sett tidigare och är väl ett tecken på att detta är ett av de största populärkulturmässorna i  Norden.

Ha jättekul alla Uppcon-besökare. Det är ni värda

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar