Staffars Seriers Blog: Livet går vidare

29 maj 2006

Livet går vidare

Det har varit ett par tuffa veckor i butiken men nu känns det som om vi hittat till någon sorts konstig normalitet. Det kan ha att göra med att vi varit tvugna att ta tag i basarbetet med månadsorder och annat. Rent personligt så har det varit bra att gå till butiken och möta folk som inte har haft någon kunskap om vad som hänt. Att skriva text och blogga har dock varit svårt då det var något som jag pratade mycket med Robert om men jag lyckades skriva månadens yaoi-mail och därigenom återfick jag lustan att börja blogga igen. Jag kommer försöka undvika den stora tragedi vi upplevt men samtidigt så kommer den att alltid att finnas i vårt medvetande.

Något som jag kände väldigt starkt när jag nåddes av nyheten att Alex Toth avlidit. Har vetat om det i ett par dagar men det har varit svårt att formulera text kring det hela. Liksom om ryktet att CPM verkar vara på väg i konkurs, vilket givetvis är en död för företag.

Samtidigt så fick jag ett ex av Vice Magazine i min hand idag vilket dels har det sista stora arbete som Robert gjorde åt oss, en annons som blev väldigt lyckad, och dels så fanns han med på ett foto som en del av deras fotoreportage om samlare. Och som han hade skrattat åt den bilden och hur underbart nördig han såg ut. Bara det att de valde bilden där han gjorde Star Trek-hälsningen är så klockrent, så väldigt mycket Robert att jag inte kunde göra något annat än att le vilket var en lättnad. Livet går trots allt vidare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar