Staffars Seriers Blog: Robert gör mig glad

02 maj 2006

Robert gör mig glad

Idag har varit en lite udda dag för mig. Vanligtvis sitter jag vid datorn och arbetar med olika saker medans Robert tar hand om kunder. Nu var det tvärtom då Robert arbetade dels med våra tips till postorderkunder och dels med en annons som vi skall ha i Vices serienummer [som för övrigt ser ut att bli riktigt bra] och då han är ambitiös som få ringer han upp dom för att få lite mer information. Flickan från Vice dyker upp i butiken med ett par ex av tidningen och sedan pratar hon med Robert och lyckas övertala honom att ställa upp på någon typ av reportage i tidningen där han skall visa upp sin samling, något som förmodligen kan vara bra reklam för butiken. Dock blev han nervös när konfirmationsmailet dyker upp och det visar sig att de skall fota hemma hos honom och de vill inte bara veta hans skonummer. De kommer även att ha med en stylist!!! Ah, Staffars har fått sin första mediahora.

Nu undrar jag bara hur jag skall kunna montera en spionkamera i hans lägenhet så att jag få se hur stylisten gör en make-over. Hmmm, det här borde förstås bli nästa nördserie från femman. Nörd make-over komplett med coaching från Neil Strauss.

4 kommentarer:

 1. Jag tycker det luktar nerdsploitation. Jag rasar och chockas. Visst kommer jag att köpa Vice- the comic edition. Allt kan väl inte vara lika bedrövligt som Påstans "tema"-nummer.

  SvaraRadera
 2. Det som gör mig intresserad av numret är att enligt uppgift skall trycka nya serier av en mängd intressanta serieskapare samt hur löjlig Robert kommer att se ut.

  SvaraRadera
 3. De var på mig också (tydligen efter tips från er), men när de förklarade hur det var tänkt meddelade jag att dels är min lägenhet upp och nervänd på grund av stambyte, och dels ställer jag inte upp på någon styling. Jag har inte fått något svar... Men om numret blir som du säger kan det kanske vara vätr att köpa. När kommer det?

  SvaraRadera
 4. Det är en gratistidning och vi kommer att ha ex i butiken dessutom. Ditt var ett av flera som vi nämnde så de gick förmodligen vidare till någon annan. Stylingen var enligt Robert väldigt mild, synd jag hade på något sätt hoppas att de skulle vira in honom i sarong för att hypa Virgin Comics eller något.

  SvaraRadera