Staffars Seriers Blog: Robert gör mig glad

02 maj 2006

Robert gör mig glad

Idag har varit en lite udda dag för mig. Vanligtvis sitter jag vid datorn och arbetar med olika saker medans Robert tar hand om kunder. Nu var det tvärtom då Robert arbetade dels med våra tips till postorderkunder och dels med en annons som vi skall ha i Vices serienummer [som för övrigt ser ut att bli riktigt bra] och då han är ambitiös som få ringer han upp dom för att få lite mer information. Flickan från Vice dyker upp i butiken med ett par ex av tidningen och sedan pratar hon med Robert och lyckas övertala honom att ställa upp på någon typ av reportage i tidningen där han skall visa upp sin samling, något som förmodligen kan vara bra reklam för butiken. Dock blev han nervös när konfirmationsmailet dyker upp och det visar sig att de skall fota hemma hos honom och de vill inte bara veta hans skonummer. De kommer även att ha med en stylist!!! Ah, Staffars har fått sin första mediahora.

Nu undrar jag bara hur jag skall kunna montera en spionkamera i hans lägenhet så att jag få se hur stylisten gör en make-over. Hmmm, det här borde förstås bli nästa nördserie från femman. Nörd make-over komplett med coaching från Neil Strauss.