Staffars Seriers Blog: Mangamässor i höst

06 augusti 2007

Mangamässor i höst

Sommaren är snart slut och därmed börjar den svenska konventen att dyka upp. Det är tre stycken nu i tätt följd som mycket väl kan vara värda att besöka.

Först ut är Kodachicon 2007 i Lund som går av stapeln den 1-2 september. Arrangörer är Mangakai Lund och mer information om konventet hittar ni på föreningens hemsida. Vi kommer tyvärr inte vara där och sälja då det är för stor apparat för oss att ta oss utanför Mälardalen.

Nästa konvent är det största mangakonventet i Sverige, Uppcon 08 som utspelar sig 28 - 30 september i Uppsala, mer information finns på deras hemsida. Om inte något oförutsett händer så kommer vi att vara där och sälja en massa yaoi och manga.

I slutet av oktober, närmare bestämt den 26-28:e oktober så utspelar sig ai.love i Västerås. Det har en temporär hemsida uppe på men jag hoppas att mer information kommer snart. Vi planerar att sälja även där.

Helgen efter Västerås (dvs 3-4 november) så är det Yaoi-mässa på Fritidsgården i Täby Centrum. Hemsida kommer har jag fått höra och hör och häpna vi kommer även vara där och sälja.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar