Staffars Seriers Blog: Märkligt kundbeteende

14 augusti 2007

Märkligt kundbeteende

Det finns ett beteende bland kunder och besökare som jag aldrig riktigt förstått. Flykten efter att ha känt på dörren och det är låst. Ibland har jag varit på muggen i butiken (eller av någon anledning behövt låsa dörren) hört att någon är på dörren men när jag väl är framme så är det som om kunden har gått upp i rök.

Varför gör ni så?

3 kommentarer:

 1. Förmodligen för att dörren är låst? Palla stå och vänta tills någon behagar öppna, ni kanske är borta flera timmar i sträck!

  SvaraRadera
 2. Så långt är jag med. Det är Carl Lewis-sprinten därifrån som jag är intresserad av. 30 sekunder tar det ibland från det att jag hör någon vid dörren tills dess att jag kommer fram och då är personen i fråga bortblåst.

  Märkligt.

  SvaraRadera
 3. Ni är ju granne med en annan seriebutik! Fast jag har gjort så en gång och då gick jag faktiskt åt andra hållet. Man har vägarna förbi och får lust att slinka in och kolla lite men är det inte öppet så knatar man väl vidare i sin sedvanliga styrfart.

  SvaraRadera