Staffars Seriers Blog: Previewsgenomgången klar

15 augusti 2007

Previewsgenomgången klar

Vår genomgång av augusti månads previewskatalog finns uppe nu. Tyvärr ingen Håkan den här gången då han hade semester när vi skrev ihop det hela.

Ett litet smakprov kan vi bjuda på. Min text är svart och Staffar skriver i rött.

AIRSHIP ENTERTAINMENT

Myth Adventure Collection: Another Fine Myth
by Asprin, Foglio, & Sale
Softcover—Sc, 8x11, 240pgs, Fc Srp: $39.95


Äntligen kommer det här i tryck på nytt. Mycket tidig Phil Foglio så alla som upptäckt honom i och med Girl Genius kommer att bli lite besvikna av tecknarstilen. Kul att se att detta är det första som Tim Sale gjordeockså.Äntligen! Den här är något som kommer väldigt høgt upp på listan øver serier som har varit ur tryck alldeles før länge. Nåväl, det här var Foglios førsta professionella serie, innan detta hade han bl.a illustrerat Asprins
Myth-bøcker. Så først gick den här adaptionen av den førsta romanen som 8 serietidningar, vilka därefter samlades i två snygga färgalbum, vilka därefter gick ur tryck och så førblev under ca 15 år (!). Nu. Är det äntligen dags før en komplett nyutgåva av den här väldigt underhållande, humoristiska fantasytiteln!
Även om Foglios teckningsstil fortfarande var under utveckling vid den här tidpunkten så måste jag allt säga att jag føredrog den här serieversionen framfør den ursprungliga boken - även om jag fann den senare underhållande nog før att jag skulle läsa ytterligare ett stort antal av Asprins bøcker!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar