Staffars Seriers Blog: Godbitar från senaste leveransen

14 februari 2008

Godbitar från senaste leveransen

Det är en hel del skoj i den här leveransen i olika genrer. Vi tar det väl i alfabetisk ordning för ovanlighetens skull.

Ett nytt album av Blade Of The Immortal är en höjdpunkt. De är ännu inte framme vid tidningarnas slut men blodet sprutar precist som vanligt. På tal om manga så har vi äntligen fått in min favorithistoria av Masamune Shirow! Dominion Conflict 1 No More Noise är en härlig blandning av humor och action och väldigt lite technobabbel från den gode shirow (tack och lov!).

Fantastic Four Lost Adventure är mumma för superhjältenostalgiker. Ett äventyr av Lee/Kirby som varit styckat i tidigare utgåvor men som nu är sammanställt till ett långt nummer.

Little Nothings är den senaste albumserie från Lewis Trondheims penna som når USA/oss. Det är inte fantasy eller humor den här gången som styr utan Trondheims egna tankar om stort och smått. Självbiografiskt med andra ord. Ser oerhört mycket fram emot att få läsa den här.

Thunderbolts Bk 1 Faith in Monsters är den senaste superhjälteactionalbumet från Warren Ellis penna. Vet inte riktigt om den är lika skoj som tidigare Thunderboltsserier men jag ser fram emot att få ta reda på det.

Tiny Titans 1 är en gullig skämtserie i vad som kallas Chibi-stil dvs kraftigt förminskade och förenklat ritade kroppar. Tänk dig DC universumets hjältar tecknade som Powerpuffpinglorna. Gjorde av killarna bakom Patrick the Wolf Boy så det här är skoj men kanske lite väl barnvänligt.

Massor av Yaoi den här veckan men även nästanyaoi som exempelvis Wild Adapter.

Som vanligt hittar du listan över allt som kommit in här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar