Staffars Seriers Blog: Godbitar från senaste leveransen

21 februari 2008

Godbitar från senaste leveransen


Ett par riktiga godbitar i dagens leverans. Det som gör mig mest nyfiken är den senaste boken i Michel Rabagliatis semibiografiska serie, Paul Goes Fishing Gn. Jag har fallit oerhört mycket för Rabagliatis underbara teckningar som för till minnet gamla Spirou-serier. Fast anslaget är mycket modern och inte minst berättelserna passar oerhört bra in den litterära våg av serier som kommer just nu.

Om vi sedan går över till lite mer underhållningsvåld så är Boys Bk 02 Get Some, något som borde tilltala. Garth Ennis superhjälteparodi tar ut svängarna rejält när det gäller våld och sex. Nästan så att man påminns om Liberatore i hans glansdagar.

Gamla Crossgen titeln Sojourn får ytterligare ett samlingsalbum till glädje till för alla fans av den titeln.

Ett par av de mangaserier jag följer, Naoki Urasawa's Monster och Koike & Kojima's Path Of The Assassin kommer med sina nästa volymer. Väl värt om en titt om du antingen gillar hårdkokta thrillers eller om du gillar Samurai-action.

Slutligen måste jag nämna Spirit 14 som är det första numret av det nya reguljära teamet av Sergio Aragones/Mark Evanier som författare och Will Eisners gamla assistent Mike Ploog som tecknare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar