Staffars Seriers Blog: Uppdaterad uppdatering!

20 februari 2008

Uppdaterad uppdatering!

Närsom jag ägnade mig åt att ytterligare betitta den nu aktuella Prevooooows-katalogen så fastnade mina søkande øgon før ännu en titel, ja en titel som jag nog mest av allt ser fram emot från denna häringa katalogen! Så vi tog inte endast och uppdaterade vår månadsgenomgång, utan jag tog med berått mod även och publicerade denna min text i denna häringa delen av vårt själsliga blottande:

Many Happy Returns
by Various
32pgs, B&W SRP: $3.99


Bill Messner-Loebs Journey återvänder äntligen efter 15 år eller så i en kort historia som får oss att återstifta bekantskapen med Wolverine McAlistaire, en figur som väl närmast går att beskriva som en amerikansk motsvarighet till Buddy Longway. Men inte bara det, det bjuds dessutom på en ny åttasidig Crossfire-historia av seriens skapare Mark Evanier och Dan Spiegle!!! Crossfire børjade ju som en bifigur, och senare spinoffserie från Evanier & Meugniots superhjälteserie DNAgents (en serie där f.ø. Eric Larsen senare gjorde några av sina førsta proffesionella tecknarinsatser), men kom därefter att utvecklas mer till en smått humoristisk deckarserie. Den børjade gå ungefär samtidigt som jag børjade importera serier, och är helt klart en av dom 80-talsserier som jag mest saknar!

Och som sagt så står självklart denna text nu även med i vår Previewsgenomgång

^_^ Staffar

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar