Staffars Seriers Blog: Ska bli intressant om det blir lite fart idag

01 juli 2009

Ska bli intressant om det blir lite fart idag

Första dagen utan gassande solsken på en vecka och jag blir lite nyfiken på om det kommer innebära att fler ger sig in till city för att handla eller om de tar en paus i badandet för klippa gräsmattan? Inte så att jag klagar egentligen, jag har fullt upp med att ta hand om prenumerantutskicket och annat. Dessutom kan ju veckans sändning dimpa ned.

Några av våra butiksprenumeranter har börjat utnyttja sin rabattkupong och det glädjer mig. Det är kul att se folk lassa på sig massa seriealbum och vara lycklig. "Äh, vad fasen, jag tar ett till. Vad borde jag ha läst?" Är en kul lek att leka som seriehandlare. Konsten är att rekommendera något som man gillar och som man tror att köparen skulle uppskatta. Bonus är om jag kommer på något som stått en längre stund.

2 kommentarer:

  1. Kul att se att ni finns kvar och frodas... Kanske borde man dra iväg en beställning istället för att bara gynna adlibris?
    mvh s.

    SvaraRadera
  2. Det är alltid uppskattat!

    SvaraRadera