Staffars Seriers Blog: Blyg09

25 oktober 2009

Blyg09

En sak jag saknar med årets upplaga är att sitta med i lokalen där
saker händer. En av höjdpunkterna var att lyssna på de föredrag som
hålls. Fanns definitivt ett underhållningsvärde att lyssna på
flickor som pratade om Harry Potter-slash. Jag kände mig mer delaktig
i konventet. Sedan saknar jag ett par personer som var där förra
gången.

Staffan

4 kommentarer:

 1. Det var jättekul att du kom på BLYG och jag fick en massa tips på bra saker för framtiden ^_^

  Det känns som om yaoi-manga är roligare att köpa när man har folk omkring en som kan säga vad som är läsvärt och vad som påminner om vad, i ännu högre grad än de "stora" mangaserierna. De hör man ju om överallt ändå på nåt vis

  SvaraRadera
 2. Det märktes rätt tydligt att när det blev ett gäng som pratade kring böckerna så fick det som följd att folk vågade chansa på böcker.

  Egentligen borde jag anställa någon att sälja på BLYG som läser böckerna i fråga och inte bara har koll på vad som vi har i lager. Problemet är väl att alla vill väl bara hänga på konventet, typ. ^_^

  SvaraRadera
 3. Du kanske kan få någon att fixa lite tipslistor i förväg?

  SvaraRadera
 4. Det låter som en bra idé att sortera efter författare/tecknare (inlägget ovanför). Jag hjälper gärna till med listor med rekommendationer till nästa gång om det skulle behövas.

  SvaraRadera