Staffars Seriers Blog: Stockholms spelkonvent Dag 2

31 oktober 2009

Stockholms spelkonvent Dag 2

Det har varit en rätt lugn förmiddag här. Till viss del på grund av att allt är utspritt i flera olika våningar och även byggnader. Dessutom ligger cafeterian i en helt annan byggnad istället för med oss handlare vilket för mig är mer naturligt. Då hänger folk med oss istället för att bara sitta och snacka vilket exponerar fler personer för oss handlares varor.

Nåja, jag skall inte klaga helt och hållet då jag får en möjlighet att jobba ikapp med en massa saker och kanske till och med jobba fram lite. Jag har exempelvis lyckats uppdatera previewsavdelningen inte bara med den nya katalogen utan även sent om sider fått upp en liten minigenomgång av förra månadens katalog. Nu skall jag börja skriva på månadens katalog så att den kommer upp i tid.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar