Staffars Seriers Blog: Mini-SPX så gör du ditt eget fansin

16 oktober 2012

Mini-SPX så gör du ditt eget fansin

Via den förträffliga Nina von Rüdiger (Köp Oblivion High 1 nu!) kommer den här förträffliga guiden till hur du gör ditt eget fansin. Själv är jag av den äldre skolan så för mig räcker det med om ni viker till en A4 till A5 för att det skall bli ett fansin. Kör så det ryker tycker jag borde vara attityden till fansinskapare. Ut med idéerna på papper och i händerna på folk, liksom. Med det sagt så tycker jag om att folk försöker göra lite mer avancerade trycksaker också inte minst för att de ger dom större erfarenhet när de skall göra riktiga böcker men det är inte alltid nödvändigt.

Hoppas vi ses på lördag.

1 kommentar:

  1. Gjorde som Staffan sa; struntade i prestationsångesten eftersom jag ändå inte skulle hinna göra något nytt och fint, och klippte och klistrade lite i Photoshop. Och se, mitt livs allra första fansin!!!
    http://oblivionhigh.wordpress.com/2012/10/16/fanzindags/

    SvaraRadera