Staffars Seriers Blog: Goda nyheter

19 april 2008

Goda nyheter

Det är med stor glädje och lättnad som jag tar emot nyheten om att en att domaren avskrivit målet mot den amerikanska seriehandlaren Gorden Lee (som jag skrivit om här, här, här, och här.

Ett löjligt litet misstag (om det ens kan kallas det) med en tidning som delades ut gratis till ett barn, där det borde ha räckt med att be om ursäkt, har kostat över $100.000 att försvara och förhindra att en i sammanhanget oskyldig seriehandlare hamnat i fängelse. De 10 dollar jag skänkt till försvaret känns som en droppe i havet och jag skall nog skänka en slant till CBLDF nu för att hjälpa till att bygga upp kassan hos föreningen som försvarade Lee.

Jag har ju sagt att det förmodligen skulle bli ett nytt rättsfall i USA med poliser som raidar en seriebutik under året. Hoppas det här innebär att det här hjälper till att det inte blir så.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar