Staffars Seriers Blog: Godbitar från senaste leveransen

24 april 2008

Godbitar från senaste leveransen

Jag blir som alltid blir enormt glad av den nya volymen av Complete Terry And The Pirates som enligt mig är en av de bästa serierna genom tiderna. Det som gör mig så väldigt glad är att materialet behandlas med en sådan respekt och det är verkligen den definitiva utgåvan av den här serien. Nu har vi dessutom kommit fram till början till seriens verkliga höjdpunkt.

Garth Ennis skriver inte bara Punisher (som är otroligt bra) utan även diverse miniserier åt Marvel som t ex Ghost Rider- Trail of Tears.

Jag blir lite irriterar av Kaput & Zöski som är det senaste seriealbumet från Lewis Trondheims penna. Innehållet är det inget fel på utan det verkar vara jätteskoj utan det är att förlaget blåser upp Trondheims namn och med betydligt mindre stil skriver dit "with Eric Cartier" vilket först fick mig att undra vad han gjort. Tittar min i albumet ser man att han är tecknaren vilket borde innebära något bättre än "with". Nåja, serien ser underhållande ut.

Klassic Komics Klub Hc är ett Johnny Ryan album med material som jag tror inte har publicerats av någon tidigare, möjligen har det gått i hans fansin tidigare.

Previews kom den här veckan också och vi siktar på att göra prenumerantutskicket i början av nästa vecka om vi inte tar helt slut under mässan förstås.

Som vanligt hittar du hela listan över vad som har kommit in till butiken här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar