Staffars Seriers Blog: Releasefest för Medley Retroaktivität

19 april 2008

Releasefest för Medley Retroaktivität

Lisa Medin släpper något nytt med Medley som jag inte kan bestämma mig om det är ett fansin eller om det är något större. Serien har i alla fall ett ISBN-nummer så att det har gått att beställa men utförandet på det jag har sett gör att jag tror att det är ett fansin. Samtidigt så har ju en del journalister uppmärksammat det vilket de definitivt inte gör med fansin. Nåja, kanske finns en gräsrotsrörelse där ute för Lisas serier fest blir det i alla fall i samband med SPX.

Fredagen den 25/4 från kl 8 på Street vid Hornstull. Det är 20-årsgräns och fritt inträde som gäller.

Läs mer om Medley på hennes hemsida.

2 kommentarer:

 1. Det finns ingen anledning att undra; Medley; Retroaktivität är small press. Lisa M Illustration sysslar nämligen med viss förlagsverksamhet.

  " (...) utförandet på det jag har sett gör att jag tror att det är ett fansin."

  Kom på releasefesten, och tillåt dig byta uppfattning!
  Annars kan du beställa in serien från Grand Ocean, och bestämma dig då. :)

  SvaraRadera
 2. Jag har tänkt att både gå på releasefesten och köpa in den till butiken.

  Bara det att den har distribution via Grand Ocean gör att den tagit steget upp från fansin till riktigt album.

  SvaraRadera