Staffars Seriers Blog: Stiljte

15 april 2008

Stiljte

Två saker kan man säga om försäljningen just nu. Det är väldigt få kunder just nu och alla som betalar kontant gör det med 500-lappar. Båda är oerhört frusterande (den första mer än det andra) visserligen gör det att vi kan jobba med webbshop och annat men samtidigt ger mötet med kunder välbehövlig energi och pauser i tankearbetet.

Blev lite skrämd när jag skulle ta ut pengar på lunchen och automaten bara hade 500-ingar. Jag tror det säger en del om hur jag upplever att banker ser på oss småhandlare att min första (paranoida) tanke var att nu har de hittat ytterligare ett sätt att suga ut pengar av oss genom att se till att det finns för få 100-lappar i omlopp så att vi måste växla till oss dom på bankkontoren. Nästa automat hade dock 100-lappar och då lugnade jag mig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar