Staffars Seriers Blog: Godbitar från senaste leveransen

03 april 2008

Godbitar från senaste leveransen

Hej,

På grund av sjukdom så har prenumerantutskicket blivit uppskjuten till nästa vecka.

American Splendor Season Two
är väl inte riktigt säsong 2 utan snarare andra omgången med American Splendor serier från Vertigo. Kul att se många bra tecknare jobba med Pekars manus.

Batman Grendel är en välkommen nyupplaga på en av 90-talets stora Batman-äventyr. Mycket trevligt skrivet och tecknat av Matt Wagner.

Jeffrey Brown har lämnat Top Shelf för att bli stjärna hos megaförlaget Simon & Shuster. Little Things Sc Memoir In Slices är första självbiografiska albumet därifrån.

Jenny Finn Tp Doom Messiah har äntligen kommit samlad efter åratal av strul.

Mamotte Shugogetten Gn Vol 01 är en manga som tidigare publicerades under titeln Guardian Angel Getten. Staffar kallade den då Oh, My Goddess, done right!

Omega Unknown 7 är en Marveltidning tecknad av Gary Panther. Den ser helt sjukt ut.

X-Men First Class¶ är den enda X-menserie som jag klarar av att följa kontuiniteten på. Mycket beroende på att serierna handlar om första X-men gänget och därför inte är nedtyngda av massa onödigt konstruerade historier utan Jeff Parker kan göra det som han är bäst på, skriva lättsamma underhållande superhjälteserier. Mutant Mayhem är det senaste albumet.

Det har kommit mängder av yaoi den här veckan. Hela nio album på en och samma gång. För mer information om det så får ni skriva upp er på yaoi-mailet.

För att se hela listan får ni ta och besöka nyinkommet-sidan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar