Staffars Seriers Blog: Godbitar från senaste leveransen

03 januari 2008

Godbitar från senaste leveransen

Eller snarare från förra årets sista leverans. Jag var ju sjuk så det är först nu som jag har haft tid att gå igenom vad som kom.

Previews-katalogen kom in i den här sändingen och vi skall försöka få iväg prenumerantutskicket så snabbt som möjligt men det är möjligt att vi väntar in nästa sändning också.

Godbitar den här veckan innefattar bl.a. Complete Peanuts Box 1963 - 66, dvs boxen med Peanutsvolymer som vi nu hittat en ny väg att ta ifrån. Färgutgåvan av Bone är även det något som vi nu kan få in regelbundet igen så det är bara att börja plocka den på nytt.

Den tredje volymen av Muraratas antologi Robot är även det något som många sett fram emot.

Wasteland är en av mina favorit SF-historier just nu. Dune möter Mad Max, typ. Bok två dök upp i den här sändningen vilket är betydligt kortare tid än jag trodde.

Tyvärr fick vi inte full laddning av Saitchel Page så jag får vänta med att plocka hem mitt ex men jag bläddrade lite i den och den verkar oerhört spännande. Amerikansk politik vädras bäst genom sport så det finns ett lagom drama.

Du hittar som vanligt hela lista på senaste-sidan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar