Staffars Seriers Blog: Tillbaka i vardagen igen

09 januari 2008

Tillbaka i vardagen igen

Det märks att folk har återgått till arbetet igen. Lugnt och närmast deprimerande lite folk efter den underbart ansträngande julhandeln. Nåja, det gör att jag kan komma ikapp med pappersarbetet som blivit liggande och vi blev snabbt färdiga med årets första prenumerantutskick vilket känns skönt då de sena leveranserna försköt det ett par dagar. Nu skall väl även dom komma som normalt igen från och med imorgon. Eller snarare imorgon får vi leveransen som vanligt och förhoppningsvis veckorna därefter också.

Har fått några små gliringar om min topplista från ett par kunder något som jag tar med ro då det ändå är min smak som råder. Jag måste dock erkänna att jag borde ha haft med Olaf G av Fiske och Kverneland över album som jag inte har läst och därmed inte bedömt. Nu ser jag fram emot vad Håkan och Staffar prestar för listor. Det jag hört från Staffar är att han tänker ha kul med ett eller annat av mina beslut i sin egen lista.

På tal om topplistor så har Dirk Deppey (Fantagraphics superbloggare) gjort sin lista över de 50 bästa serierna under 2007. Till skillnad från mig så begränsar han sig inte till album och plockar även in webbserier i hans lista. Störande nog så är hans två främsta album böcker som vi inte kunnat få tag på. Ett är brittisk och vi har ingen riktig bra väg att köpa in sådana böcker just nu. Det andra stör mig ännu mer då det är ett av de album som amerikanare inte vill att vi skall få köpa in för att vi är icke-amerikanare. Nu tror jag att vi har hittat någon som vill sälja den till oss men dessa export-restriktioner är så irriterande.

Dags att stirra sig blind på andra typer av listor igen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar