Staffars Seriers Blog: Godbitar från senaste leveransen

24 januari 2008

Godbitar från senaste leveransen

Trenden med onsdagsleveranser fortsätter vilket är trevligt. Det var visserligen en rätt liten sändning men en del skoj fanns med i den.

Jag ser oerhört mycket fram emot att få läsa det nummer av Illustration Magazine som kom in den här veckan då de fokuserar en hel del på Gustaf Tenggren som är för den stora massan alldeles för okänd. Tenggren gjorde bland annat konceptmålningar för Pinocchio.

Den andra maffiga samlingsvolymen av Terry & The Pirates fortsätter att glädja mig. Detta är en av mina absoluta favoritserier genom tiderna och jag är så glad att jag äntligen kommer att få den komplett och inte minst i en fantastisk fin utgåva.

Students For A Democratic Society är det senaste verket från Harvey "American Splendor" Pekars penna. Den här gången har han åkt tillbaka i tiden och berättar om det radikala 60-talets studenter vilket för mig verkar betydligt mer spännande än det mesta andra han har gjort på sistone. Pekar är som bäst när han berättar om andra människor än han själv.

Vi har ett fynd bland det som vi lyckats få in på nytt från lagret, Bone one Volume har vi länge haft problem med att få in men nu så har vi hittat en väg så nu kommer den att finnas i vårt standardsortiment på nytt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar