Staffars Seriers Blog: Godbitar från senaste leveransen

16 januari 2008

Godbitar från senaste leveransen

Wow, onsdagsleverans. Det var ett tag sedan. En rätt liten men kul sändning var det också. Flera riktigt skojiga saker dök upp samt för den som tycker om det, massor av yaoi.

Ett nytt Jason album, Last Musketeer Sc, är alltid en fröljd. Den här har till och med dialog i sig. :-)

Classic illustrated volymen av Wind In The Willows är gjord av Michel Plessix som jag tror åtminstone delvis kom ut på svenska under 90-talet. Här är den i alla fall komplett och jag gillar att de i slutet säger åt folk att om ni gillade det här albumet läs originalet också.

På tal om gamla serier så är det en enorm nostalgitripp att läsa Myth Adventure Collection Another Fine Myth. Robert Asprins och Phil Foglios humoristiska fantasyserie. Jag har länge sparkat mig att jag inte plockade sista exet av den tidigare utgåvan när vi hade den inne. Kul att det misstaget inte straffade sig.

En av de mest efterfrågade mangorna på väldigt länge Strawberry Panic Bk 1 ser jag väldigt mycket fram emot att få läsa. Gäller ju att vara hipp och med när det gäller manga. :-)

Klassisk Grant Morrison vansinne får vi Doom Patrol Bk 06 Planet Love. Alltid skoj och väl värt pengarna. Brian Wood fanns skall kolla in Fight For Tomorrow som är hans Bruce Lee-inspirerade album som dessutom är tecknat av en mina gamla hjältar Denys Cowan.

Bland det som vi fick in på nytt så har vi Doing Time. En vuxenmanga som vi har haft svårt att få in men som vi nu har hittat en väg att få. Varmt rekommenderad.

Slutligen påminner jag om att vi har en lätta på trycket rea i butiken just nu. 25-30% rabatt på valda bokhyllor, så kom och skynda fynda.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar