Staffars Seriers Blog: Gissa vem som var enda färgklicken på Tech Noirs julmarknad

18 december 2007

Gissa vem som var enda färgklicken på Tech Noirs julmarknadI ett hav av annars väldigt svartklädda försäljare så fanns jag och Lars där. Fast Lars mesade ut och var svartklädd han med. Kul att vara där även om försäljningen var bedrövlig. Nästa gång de ordnar något liknande så hoppas jag på att de når ut med informationen om att det är försäljare där och inte ett klubbevemang. Annars måste jag säga att jag har sällan känt mig så välkommen som av de här arrangörerna. Väldigt bra service och det märktes att de var proffs på att arrangera tillställningar av olika slag så det var bara tråkigt att de inte kunde nå fler människor. Förhoppningsvis nästa gång.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar