Staffars Seriers Blog: Ha en god jul allihopa

23 december 2007

Ha en god jul allihopa

Jag sitter här och väntar på att de sista julklappsköparna skall komma förbi om de nu kommer förbi. Vi brukar ju inte ha öppet på söndagar men som min tradition är så sitter jag ändå här dan innan julafton i kostym och tomteluva. Vi gjorde en facebook-inbjudan så att några övriga vet om att vi har öppet annars får Håkan och jag sitta och dricka upp julmusten för oss själva.

Kommer väl inte att skriva särskilt mycket de senaste dagarna så jag vill ta chansen att önska er alla en ritkigt bra jul med allt som ni behöver och hör till.

2 kommentarer:

  1. Tog mig in på eran öppettidersida och där står det ingenting om jul och nyår, så jag antar att ni går efter vardag och söndagsprinciperna? :) Apropå helgdagar, så visst är det heldagar att vara ledig, men ett litet G har missats ;-)

    God fortsättning.

    SvaraRadera
  2. Tack för rättelsen. Det var en miss att inte föra in tiderna på sidan med öppettider vilket jag brukar göra men i all stress det här året lyckades totalt glömma bort.

    Vi har öppet som en lördag på nyårsafton dvs 11-15 annars är det reguljära öppettider som gäller.

    SvaraRadera