Staffars Seriers Blog: Godbitar från senaste leveransen

20 december 2007

Godbitar från senaste leveransen

Hej!

Den sista leveransen innan julhelgen är här och det är en förvånandsvärt fullmatad leverans.

Det senaste Acme Novelty Library numret (eller snarare boken) är nog det som de flesta av er ser fram emot i den här leveransen. Men det finns givetvis mer som ett nytt seriealbum av Julie Doucet, 365 Days A Diary.

DC håller äntligen på att fylla lyckorna i Garth Ennis Hellblazer-bibliotek. Hellblazer Bloodlines är större delen av de serier som ligger mellan Dangerous Habits & Fear & Loathing. Nu hoppas vi bara att de fortsätter att täcka hålen.

Munden's Bar är en gammal klassiker av Phil Foglio och Timothy Truman. Staffar gjorde den här beskrivningen i vår previewsgenomgång. "Dom klassiska Grimjack-backupp-serierna. Ett stort antal serieskapare gjorde korta (max 8 sidor, vill jag minnas. Eller menar jag Maxx 8 sidor?) serier som endast hade det gemensamt att dom utspelades i Grimjacks favoritbar. En del av dom gick f.ø. på svenska i Maxx... Nåväl, det är ett utmärkt urvall av främst 80-talets nya intressanta serieskapare, och jag undrar allt om dom här serierna inte kan vinna en hel del på att samlas."

Ett par nya volymer trevliga mangaserier dök upp dessutom. Gunsmith Cats Omnibus Bk 4, Naoki Urasawas Monster Bk 12 & Uzumaki Bk 2 är alla väl värda uppmärksamhet från er som är lite trötta på tonårsfokuseringen i mangautgivningen.

Vi fick in sju stycken yaoi-album dessutom men det tar jag i Yaoi-mailet som jag skickar ut imorgon.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar