Staffars Seriers Blog: Godbitar från senaste leveransen.

11 december 2007

Godbitar från senaste leveransen.

Sändningen blev försenad i New York på grund av att alla andras julklappar är viktigare än våra, hemskt orättvist.

Bland veckans godbitar så hittar vi ett enormt praktverk, Completely Mad Don Martin Hc som kan jämföras med Complete Calvin & Hobbes och Complete Far Side. Tung är den i ordet alla bemärkelser.

Annars är jag personligen mest glad åt andra volymen av Popeye vars utgivning fortsätter att vara en av årets höjdpunkter. På tal om gamla dagspresserier så fick vi äntligen in den åttonde volymen av Peanuts. Vi fick även in samlingar med nyare dagspresserier som Foxtrot, Pearls before swine, Sherman's Lagoon och For Better or Worse.

Snyft, två av mina mer älskade mangor hade sina sista nummer med i sändningen, Genshiken 9 och Reborn 18. På tal om manga så har vi hittat en ny väg för CMX- & Dramaqueen-titlar så vi har fyllt på en hel del där.

Något som var så snyggt att jag köpte det själv var Mouse Guard-figurerna. Någon fördel skall man väl ha av att plocka upp sändningen.

Det kom en rätt hygglig vikingaserie från Vertigo, Northlanders, som har stora möjligheter att bli något riktigt bra. Lite hollywoodfierat men det känns mer som tecknaren har lagt till snarare än manusproblem. Brian Wood som gör DMZ mfl titlar skriver.

Rex Mundi kom med ett nytt album, det fjärde i ordningen, för alla fans av den serien.

Du hittar allt som kom kom in i den här sändingen här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar