Staffars Seriers Blog: Godbitar från senaste leveransen

04 september 2008

Godbitar från senaste leveransen

Wow, den här veckan kom det in mängder av reorders vilket väl passar bra så här de sista självande dagarna av vår jubileumsrea.

Vi har fått in en av de där böckerna vars själva existens gör mig glad. En 53 cm hög och 42 cm bred bok med söndagssidor från Gasoline Alley. Omöjlig att få in i en bokhylla men gudars vad cool!

Andra volym av Andy Diggles Hellblazersvit, Hellblazer The Laughing Magician, är något som jag ser fram emot att få ge mig på. Den första delen tyckte jag kändes rätt lovande och skoj.

På tal om andra volymer så fick vi in Immortal Iron Fist Bk 02 Cities Of Heaven. En av de absolut bästa Marvel-serie som publicerats just nu.

Deitchs Pictorama är en samling med Kim Dietch rätt udda serier. Kul att se att han fortfarande är aktiv.

/Staffan

Staffar tipsar om:

Beetle Bailey By Mort Walker Hc Vol 01
Den här samlingen kom ju ut på svenska redan før
ra året, men før folk som mig som føredrar saker i original så är det helt klart den här utgåvan som gäller! Knasen 1950-52 komplett...

Fokke & Sukke Sc
Dom här skämtteckningarna om ett par førmänskligade fjäderfän är väldigt populära i hemlandet Holland, och varfør inte, dom är ju väldigt typiskt holländska!

Love & Rockets New Stories #1
Den nya inkarnationen av Love & Rockets, nu som tjocka årsalbum! Undrar just om det att Beto numera gør en hel del långa historier på andra håll bidrog till den här førändringen? Han gør iallafall ett antal kortare serier i det här numret, medan Jaimes medverkan är mer sammanhållen.

Slam Dunk Gn Vol 01
Kan väl inte låta bli att nämna førsta volymen av Vizs utgåva av Takehiko Inoue banbrytande basketmanga?

/Staffar

Som vanligt hittar du hela listan på nyinkommet-sidan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar