Staffars Seriers Blog: Ny upplaga av seriekatalogen på väg

23 september 2008

Ny upplaga av seriekatalogen på väg

Det är en ny upplaga av den hederliga gamla seriekatalogen på väg. Enligt de iofs alltid lika osäkra planerna så kommer den att komma ut under november. Den här gången blir den första som alla sidor kommer vara i färg. Den är planerad att bli 336 sidor.
Som vanligt kommer det att finnas i de flesta seriebutiker och finnas både med mjuka och hårda pärmar.

Det var ju några år sedan sist och det kommer att bli intressant att se hur mycket de har uppdaterat materialet. Inte mest de bibliografiska som är det som intresserar mig. Jag bryr mig ärligt talat väldigt lite om hur mycket tidningar är värde. Däremot vill jag hemskt gärna ha ett bra index över vilka serier som publicerats när i X9 så när andan faller på det blir lätt att komplettera de serier jag gillar.

November som sagt men samtidigt så undrar jag om de verkligen kan bryta sin tradition med att få ut något som folk vill ha dagen innan julafton. Framtiden får ge svar.

2 kommentarer:

  1. Seriefrämjandet och Thomas Eliasson kom med en katalog på bokmässan. Ganska primitiv sak, står oftast bara "Seriealbum" utan förlag, utförande, sidantal, osv.

    Blixt

    SvaraRadera
  2. Såg omslaget på seriefrämjandet forum. Skall man kalla sig "alla svenska serietidningar" tycker man att det borde finnas lite mer uppgifter än så i det.

    SvaraRadera