Staffars Seriers Blog: Godbitar från senaste leveransen

18 september 2008

Godbitar från senaste leveransen

Oh Boy, mycket skojigt den här veckan! Vi börjar med det allra snyggaste albumet i den här sändningen, Local Hc som är skriven av Brian (DMZ) Wood och tecknad av Ryan Kelly. En road movie i serieform som beskriver livet i olika delar av USA med ett kapitel för varje stad. Det har varit en ren fröjd att läsa den här serien i tidningsform och jag är så otroligt glad att samlingsalbumet lever upp stilmässigt till innehållet.

Snygg är också Burma Chronicles Hc av Guy Delisle som tidigare har gjort Pyongyang och Shenshen om Nordkorea respektive Kina. Skall bli intressant och se vad han får fram om Burma som jag måste erkänna inte har särskilt stor koll på.

Janes in Love är en fortsättning på Plain Janes från DC Minx-imprint. Gatukonstkollektivet möter nu kärleken och motståndet hårdnar mot deras konsthappenings.

En ny vertigo-serie är Greatest Hits. Det känns som lite som om Vertigo just nu försöker få till en andra våg av brittiska författare. Den här blandar nutid med sonen till en superhjälte från Swinging London-perioden med återblickar till faderns superhljältegrupp. Vi får se vad den kommer att sätta fokus på, just nu är den lite ofokuserad känns det som.

Snyft, sista numret av All Star Superman av Gran Morrison och Frank Quietly dök upp. Vad skall jag nu vänta på?

Abyss var en liten pärla. En superhjälteparodi skriven av mannen bakom den väldigt roliga Star Wars parodin Troops.

Mängder av yaoi kom in dessutom.

Som vanligt hittar du hela listan över det som kommit in på nyinkommet-sidan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar