Staffars Seriers Blog: Godbitar från den senaste leveransen

04 mars 2009

Godbitar från den senaste leveransen

Vi har fått in en korrekt version av DCs katalog så vi kommer att göra prenumerantutskicket imorgon. Kom gärna och stör. Annars är det ytterligare en minimal sändning. Fast ett par album finns det att nämnas.Först ut är en manga som jag tycker verkar väldigt lovande. Sayonara Zetsubo Sensei verkar vara en rätt tragikomisk historia om en deprimerad lärare. Såg snygg ut när jag skummade igen dom.Jeff Smiths Shazam-serie, Monster Society Of Evil har kommit ut i mjuka pärmar. Av någon anledning misslyckades jag med att läsa den när den gick som tidningar kanske på grund av ovanan med att inte se några Bone-figurer. Efter RASL så har jag vant mig hoppas jag och skall ge den en ny chans.Strongman får väl anses som en guilty pleasure-bok. Jag gillar lucha libre och luchadores som går omkring med maskerna på och löser brott är en skoj genre.


Slutligen kom ett par böcker ut med nya album i serien. Barefoot Gen som nu nått fram till början av 50-talet och Lewis Trondheims självbiografiska Little Nothings.

Som vanligt finns hela listan på nyinkommet-sidan samt upplagt i webbshoppen.

1 kommentar: