Staffars Seriers Blog: Tardi kommer att publiceras i USA

10 mars 2009

Tardi kommer att publiceras i USA


Jag ser via Comics Reporter att Fantagraphics skall börja med en Tardi-utgivning som jag hoppas kommer att komma ut snabbare än deras Joost Swarte-utgivning som blev uppskjuten från april 2008 till juli 2009 om vi nu skall tro förhandsinformationen. Jag önskar bara att de kunde välja ett mer inspirerade val än det album som på svenska hette Just Här. Fast min trötthet med den har väl mer att göra med att det var 30 år sedan albumet kom ut och 23 sedan den kom på svenska (finns fortfarande tillgängligt så maila mig så kan jag fixa fram den) och att jag kanske inte riktigt förstod fullt ut när jag nu läste den i min ungdom. Jag är betydligt mer intresserad av deras andra val som är Le Petit bleu de la Cote Ouest som är en hårdkokt deckare.

Kul initiativ är det i alla fall men för guds skull ge mig min Swarte. Den har jag väntat länge på.

2 kommentarer:

  1. Jag har helt missat att Fantgraphics ska ge ut Swarte, de får de gärna skynd apå med :-)

    SvaraRadera
  2. Sommaren kan inte komma snabbt nog. ^_^

    SvaraRadera