Staffars Seriers Blog: Månadens previewsgenomgång färdig

18 mars 2009

Månadens previewsgenomgång färdig

Vi har sammanställt vad vi tycker är intressantast i mars månads katalog.

Du hittar den på vår Previews-sida.

Ett litet smakprov om det som jag känner mig allra mest sugen på i katalogen:
PANTEHON BOOKS

Asterios Polyp Gn
(W/A) David Mazzucchelli
HC, 9x12, 344pgs, B&W SRP: $29.95

WOW! Det här har jag längtat efter. En av mina husgudar gör serier igen. Mazzuchelli har alltid varit för talangfull för sitt eget bästa har det känns som vilket förmodligen bidrog till den kreativa kris han fick efter City of Glass-albumet. Oerhört spännande att se vad han kommer att åstadkomma. Jag tror att det här kommer att bli ett av årets höjdpunkter i serieutgivningen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar