Staffars Seriers Blog: Intresseanmälan till en Läsecirkel

29 mars 2009

Intresseanmälan till en Läsecirkel

[UPPDATERAD]Jag kommer att starta upp en läsecirkel om amerikanska och svenska serier. Tanken är att träffas en gång i månad i butiken (eller ett närliggande café) efter stängningsdags och diskutera ett aktuellt album. Enda problemet med att vara i butiken är att vi inte har så många stolar tillgängliga.

För att jag göra det enkelt och någorlunda aktuellt till en början så tänkte jag att träffas torsdagen den 16/4 och diskuterar Watchmen. Ett album som många har och säkert även många har läst om nyligen.

Är du intresserad så maila mig staffan@staffars.se så jag får en uppfattning om hur många som är intreserade.

Du hittar en intervju med mig om det hela på Komika magasin.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar