Staffars Seriers Blog: Ytterligare en serieblogg att hålla koll på

30 mars 2009

Ytterligare en serieblogg att hålla koll på

Eller mangablogg snarare. Det är "vår kvinna i Tokyo" eller My som skriver recensioner och annat. Framför allt var det hennes artikel om Yaoi och Shonen Ai som jag tycker var väldigt uttömmande.

3 kommentarer:

 1. Tack så mycket för rekommendationen! Måste försöka skriva fler recensioner, men det har varit så mycket översättningar som tagit upp tid. I övrigt hemskt kul att se att du gillade första volymen av 20th Century Boys. Det är en så fantastiskt bra serie! Ska läsa Pluto härnäst.

  SvaraRadera
 2. Det var så lite så. Är en stor fan av Urusawa sedan Monster. Skulle vara skoj att se även en del tidigare serier från honom bli översatta. Eller varför inte lite mer Pineapple Army.

  Ta och läs A Drifting Life också. Lite udda för att vara manga men jag uppskattade väldigt mycket.

  SvaraRadera
 3. Jag får absolut ta mig en titt på A Drifting Life. Av Urasawa är det tydligen Master Keaton som man bör läsa också (enligt vänners rekommendationer), men upphovsrättskrångel sätter troligtvis stopp för den. Urasawa och författaren (mangan är ett samarbete) är tydligen inte överens om vem som har dragit det största lasset. Verkar som om Urasawa anser att han har gjort det mesta.

  SvaraRadera