Staffars Seriers Blog: BIlder på nya hyllor

25 november 2007

BIlder på nya hyllor

Känner mig lite som en småbarnsförälder som konstant är tvungen att visa upp bilder på sina småttingar. Det här känns lite stort inte minst för att vi äntligen har lite utrymme i butiken. Jag menar just nu har vi en och en halv hylla att fylla ut hateballhyllan med och då har vi ändå använt oss av en för oss otroligt utrymmesslösande tidskriftshylla. Titta bara så otroligt mycket displayyta vi nu har för att visa upp album du inte visste att du ville äga!Vi har nu äntligen lyckats sortera de europeiska serierna på ett och samma ställe (även om ett och annat album fortfarande står kvar insorterat i hateballsektionen). Vad som inte syns på den här byllan är att hyllan under just nu är tom! Ytterligare utrymme som kan användas som displayutrymme för trevliga serier eller kanske ännu mera serier?Det här är dock det mest spännande utrymmet att fylla. Just nu finns julalbum och kalenderar här men med tiden skall åtminstone en hylla digna av album från svenska serieskapare men det lämnar ett hyllplan (eller kanske till och med två) tomma och reda att fylla med något som jag ännu inte riktigt vet ännu. Vad säger ni Staffars-fans? Vad skall jag fylla hyllorna med?

2 kommentarer:

  1. En liten hylla tycker jag ni ska fylla med tydliga rekommendationer! Växla lite lagom ofta, ha fina skyltar och låt de albumen ta plats. Alla genreer helt vilt blandat, så länge det är bra grejer.

    SvaraRadera
  2. En sådan hylla har jag drömt om väldigt länge, tyvärr så verkar det inte få plats någonstans. Bästa idén jag har än så länge är att sälja av samlarfigurerna så att vi får upp recensionsexen där men då hamnar de för högt upp och det blir svårt för kunderna att nå dom.

    SvaraRadera