Staffars Seriers Blog: Nyheter från veckans leverans

29 november 2007

Nyheter från veckans leverans

Previewskatalogen kom in idag vilket gör att vi kommer att försöka få iväg ett prenumerantutskick på måndag eller tisdag.

Höjdpunkten den här veckan alla kategorier är Jiro Taniguchis nya album Ice Wanderer som ser tokbra ut. Taniguchi är en helt fenomenal mangaskapare som ni icke-mangafans bör ta en titt på. Speciellt om ni gillar europeiska vuxenserier

En annan stor favorit som kom in var det tredje Age of Bronze-albumet. Eric Shanowers mycket detaljerade serie om slaget om Troja.

Rocky 13 har anlänt, 149 kr vill vi ha för den.

Det kom in ett par trevliga dagspressåtertryck. Dels den tredje volymen av Complete Dick Tracy från IDW och dels Little Sammy Sneeze av Winsor McCay som ser väldigt fin ut. De är kul att se hur snygga böcker de gör nu för tiden.

På tal om snygga böcker så fick vi in en barnbok av Lenores skapare Roman Dirge., It Ate Billy On Christmas som verkar ge lite lagom sälta så här till jul.

Garth Ennis följer i Grant Morrisons fotspår och skriver en historia om Dan Dare. Tecknat av Gary Erskine som tidigare jobbade med Ennis på ett War Stories-avsnitt.

Annars så var det yaoi, mer yaoi och sedan ytterligare lite mer yaoi den här veckan.

Hela listan över nyinkomna titlar hittar du här.

3 kommentarer:

 1. Tjohoo, Age of Bronze 3, äntligen!!
  Jag hänger på låset imorgon :)

  SvaraRadera
 2. Retsticka, fanns ju ingen där när jag kom till jobbet.

  SvaraRadera
 3. Sorry, fick lite förhinder och blev lite sen men var faktiskt in lite senare på dan och köpte både den och hämtade kort till Persepolis.

  SvaraRadera