Staffars Seriers Blog: Facebook, vi finns där men hur länge då?

26 november 2007

Facebook, vi finns där men hur länge då?

Sedan någon månad tillbaka eller så så har vi en grupp på Facebook som nu uppgår till hela 25 medlemmar. När jag först gav mig in på Facebook så blev jag eld och lågor över den potential som jag tyckte att den hade. Det var rätt körigt så jag behövde något som gav mig energi och fundera över hur man skall kunna få uppmärksamhet för butiken är något som roar mig. Nu har det gått lite tid och den potential jag tycke mig se finner jag nu rätt liten. Huvudsakligen är det för att gruppbiten känns som en betydligt sämre version av varje messageboard jag har sett men även för att jag känner att vi verkligen behöver få i gång en webbshop för att det skall kunna bli skoj.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar