Staffars Seriers Blog: Julhandeln har börjat

21 november 2007

Julhandeln har börjat

Jag sålde min första julklapp för året idag (World of Warcraft-figur). Det i sig startar iofs inte julhandeln då jag känner folk som köper julklappar redan i september/oktober men jag tror inte att det går att förklara våra stamkunders förändrade besöksbeteende på något annat sätt. De tenderar till att inte komma in lika ofta som annars vilket får min mage bli lite panikslagen. De flesta år brukar det balansera upp sig med julklappsförsäljningen men det gör inte att oron försvinner.

Nu kommer vi få lite extra hjälp av de nya Rocky- och Arne Ankaalbumen som kommer in i nästa vecka (Kartogomänniskor, det vore bättre om vi hade fått dom förra veckan! Mer tid att sälja innebär fler sålda album) så det kommer nog att reda ut sig men just nu känns det bra att vi har bokhyllor att sortera om så vi håller oss aktiva.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar