Staffars Seriers Blog: Lite lugnare i butiken betyder omflyttning av hyllor

23 november 2007

Lite lugnare i butiken betyder omflyttning av hyllor

Gjorde ett ärende i stan i går och känner mig nu betydligt lugnare om lugnet i butiken. I varje butik jag besökte eller gick förbi så fanns det butikspersonal med en uttråkad och eller panikslagen blick som undrade var alla kunder var så fenomenet är vidspritt vilket till min förvåning glädjer mig något.

Jag skulle ha postat bilder på den omflyttning som vi har gjort i veckan men tyvärr glömde jag kamerasladden hemma så bilderna får vänta tills imorgon. Det vi gjort är att flytta in lite mer ordentligt i den nya bokhyllan vilket inneburit att vi har flyttat det som vi kallar Hateball dvs Hate, Eightball, Love & Rockets, Optic Nerve etc (oj vad vi behöver hitta ett ny namn för den sektionen)från sin placering bredvid mangan till att stå mittemot tidningshyllan med samma innehåll. På deras plats har vi nu placerat de europeiska serierna som Dungeon, Epileptic, Joann Sfar och SF-serierna från Humanoides (hyllan är dock behov av en omsortering men det får vänta). När jag sitter och skriver det här så ser jag att vi även kan flytta in de klassiska äventyrsserierna som Asterix, Modesty Blaise, Spirou och Tintin i den hyllan.

Detta leder att vi nu har en massa utrymme i hyllan för svenska serieskapare som jag inte riktigt vet vad jag skall göra med vilket är ett oerhört angenämnt problem efter alla dessa år med enorm utrymmesbrist.

Bilder imorgon

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar