Staffars Seriers Blog: Mässorna är slut och det var jag också.

07 november 2007

Mässorna är slut och det var jag också.

Min månad av mässor har tagit slut och det tog rätt hårt på kroppen. Sov större delen av måndagen och var rätt död igår. Jag är dock skyldig er ett par sista bilder. Jag måste säga att Blyg var nog det konvent som jag hade roligast på. Inte minst för att det påminde mig väldigt mycket om de första mangakonventen jag besökt nittonhundrakallt. Inte minst för att Zimeon Lundström var högljudd redan då. Ett mycket lyckat konvent och arrangörerna fick välförtjänta applåder av besökarna efter prisutdelningen.Jag bad huvudarrangören Emma om en segerpose och detta var vad hon kom upp med.Ett par andra konventsrapporter från Blyg. Tanja Suhinina och Supochi på LiveJournal.

Nu skall jag jobba mig ikapp med allt jag missat den senaste tiden. Skall förhoppningsvis komma igång och skriva om annat än mässor dessutom.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar