Staffars Seriers Blog: Blyg07 Morgonen innan

03 november 2007

Blyg07 Morgonen innan

Jag undrar varför jag alltid lyckas vakna en timme innan klockan ringer vid sådana här mässtillfällen? Vet heller inte vad jag tycker om att det är snö ute, brukar betyda att det är lugnt i butiken (som Håkan står i dag lördag fastän det är röd dag) fast det kanske innebär att fler söker sig till konventet.

Lugnet för stormen är det i varje fall och det känns bra. Jag har en tendens till att stressa upp mig inför mässor men det faktum att mässan är i Stockholm har fått mig att slappna av en hel del och inte minst rutinen av att ha gjort det här två gånger tidigare. Jag var dock lite spattig i går när jag skulle packa det sista och höll på att glömma kassarna och måste komma ihåg att lägga ned miniräknaren i väskan när jag kommer in till butiken.

Lite skoj skall det bli att se lite av Täby vars badmintonhall är det enda som jag tidigare nyttjat. Rätt bra hall, duktiga spelare men framför allt väldigt trevlig attityd vilket gjorde att man alltid kände välkommen dit. Det är väl inte helt otroligt att den varma attityden även kommer att finnas på konventet även om det skall bli skoj att jämföra stämningen på det här lite mer nichade konventet med Uppcon och ai.love.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar