Staffars Seriers Blog: Det kommer för mycket svenska album just nu

08 november 2007

Det kommer för mycket svenska album just nu

Efter en lång torka under egentligen större delen av sommaren och början på hösten så har det haglat in intressanta svenska seriealbum som vi har haft erbjudande på. Nu har ytan på borden som vi lägger upp albumen på tagit slut och det känns alldeles för belamrat trots att vi flyttat bort en del album och är långsamma med att köpa in ett par andra.

Jag är därför oerhört glad åt att både Galago och Komika kommer att sprida ut sina album under våren. Jag önskar bara att Kartago kunde göra detsamma. För som det är nu så tror jag inte att varje album når sin fulla försäljningspotential, speciellt inte de album som folk har som "nästanköp".

Nåja, jag skall inte klaga för mycket. Jag har ju trots allt hellre lite för många album att sälja än för få.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar