Staffars Seriers Blog: Blyg07 Undvek en panel

04 november 2007

Blyg07 Undvek en panel

Jag har vare sig läst böckerna eller sett filmerna om Harry Potter så en panel om Harry Potter-slash håller väldigt lite intresse för mig så jag tog och besökte Täby Centrum i stället. Salen var dock fylld med intresserade flickor som följde med i diskussionen om vem som hörde ihop med vem och med vilka redskap och allt vad de diskuterade.

Jag fick mitt Griniga gamla gubbe-reaktion när panel-deltagarna presenterade sig med att de läst slash innan det blev stort de senaste åren. Jag har väldigt svårt att tro att 20-åriga flickor vet hur när något var stort. Däremot vet de när deras vännerförstod vad slash var. Nåja, nu skall straxt My Bergstrand hålla ett föredrag om Boys Love i Japan och hur scenen ser ut där. My har varit den stora behållningen för mig under mässan. till skillnad från många andra tyckande så får jag verkligen intrycket att hon kan sin sak så det här kan bli riktigt skoj.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar