Staffars Seriers Blog: Blyg07 Dags för karaoken

04 november 2007

Blyg07 Dags för karaoken

Den japanska kulturens förbannelse karaoke är på gång i stora salen och därmed känns det som om det är dags att varva ned. Jag vet inte hur många gånger jag kommer att få höra Sailor Moon-temat men förmodligen blir det för många. Musik är inte min grej och höra nördar sjunga deras favoritanimesånger mer eller mindre bra är väl så nära min vision av helvetet man kan komma. Ingen försäljning blir det dessutom.

Se mitt andra grinige gubbe-stund. Förmodligen ytterligare ett tecken på att det är dags att packa ihop för den här gången. Kul har det varit. Kul att vara på ett litet mindre konvent där det är en betydligt mer intim upplevelse. Jag har träffat en massa kul folk, gjort en del nya bekantskaper och framför allt haft kul. Känns en som en rätt bra avslutning på den här konventsäsongen. Nu är det förhoppningsvis rätt lugnt till efter julhandeln så att jag får chansen att vila upp mig igen. De t här

1 kommentar: