Staffars Seriers Blog: Blyg07 Tokyo är coolt

04 november 2007

Blyg07 Tokyo är coolt


My berättar just nu om platsen där man köper mest Boys Love och tjejserier. Tydligen så är det lite av ett Akibahara (kan vara felstavat) för tjejer. Nästan inga killar och det är tydligen rätt pinsamt om det kommer in killar i de affären. Måste vara en fantastisk upplevelse för en kvinnlig mangafan att slippa alla otakus när man handlar sina serier, tv-spel, DVD mm.

Vad heter stället? Oskuldens väg!

Älskar hur japanerna skapar saker.

3 kommentarer:

 1. Nästan rätt, det stavas Akihabara. Och jag sluddrar alltid när jag uttalar mitt namn, men det är Bergström, även om det inte låter som jag säger det (jag är mkt van vid att kallas Bergstrand...) :) Kul att läsa bloggen, håller f.ö. med om Karaoken och HP-panelen.

  /My

  SvaraRadera
 2. Glömde bifoga den här länken, till nyheten om Verticals problem med att licensiera Moto Hagios goda grejer:

  http://community.livejournal.com/authenticmango/602.html

  Stor sorg när man läser vissa av nyheterna där...

  SvaraRadera
 3. Jag ber om ursäkt för felstavningen av ditt namn och har rättat till.

  Ett par nyheter där tycker jag iofs var riktigt glädjande som att Phoenix kommer tillbaka i tryck. Sedan så har jag sett på andra ställen att Black Jack kommer att publiceras hos Vertical. Sam att vi får mer Barefoot Gen.

  Fast det är deprimerande att Firefighter säljer så dåligt trots att den är så bra. Förhoppningsvis så kommer Moto Hagio att komma ut någon annanstans.

  SvaraRadera