Staffars Seriers Blog: Få saker garanterar få besökare så mycket som...

08 september 2007

Få saker garanterar få besökare så mycket som...

...regn på en lördagsmorgon. Något som jag helt förstår och nästan sympatiserar med för jag skulle också kunna dra mig någon timme till (eller två) i sängen innan jag stiger upp. Just idag har jag inte så mycket emot det då det är en del sista-minuten förberedelser innan resten av gänget dyker upp för inventeringen som drar igång senare under dagen.

Även om inventeringen är ett slitgöra så ser jag fram emot den. Det är alltid kul att umgås med personerna som kommer hit samt så är det ytterligare en sak av bocka av på min mentala stresslista. Fast den kommer nog att ersättas på listan av korrekturläsning av filerna då vi utökar informationen om böckerna i det system som vi skall börja använda.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar